• Tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

    Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota

     

  • Tanssikoulu Dream on Joensuulainen tanssikoulu.  TARJOAMME laadukasta tanssinopetusta tankotanssista aina erilaisiin show- ja katutanssityyleihin asti kaiken ikäisille. Ilmoittaudu kursseille ja löydä tanssin ilo!

    Ilmoittaudu

Kurssit

 

Prinsessa Balettitunti 4-6v :

Uusi kurssimme Prinsessa Baletti on tanssista kiinnostuneille prinsessoille. Kauden aikana baletin tunnetuimmat ihanat teknilliset harjoitteet tulevat perheen pienimmille varmasti tutuiksi ja yhdessä tekemällä pienet prinsessat saavat harrastuksesta apuja motoriikkaan, kehontuntemuksiin, sosiaaliseen ympäristöön uppoutumalla prinsessan ja satujen kuvitteelliseen maailmaan tanssiaskelin ja musiikin säestämänä. Tunnilla on avoin taso ja myöhemmin mahdollisuus jatkoryhmän aloitus samalla tutuksi tulleille harrastus kaveriporukalle! Prinsessa Balettitunnille varusteina tietenkin balettipuku ja sisätossut + juomapullo nimellä varustettuna.

Latina Lady Style 15v.-> 

Kurssin tunnit sisältää perusvaiheet sellaisista tyyleistä kuin Samba, Salsa, Bachata...Latina LadyStyle on naisille suunnattu latinotanssin soololaji. Se kehittää naisellisuutta ja notkeutta, saa sinut liikkumaan vapautuneesti ja kauniisti.Tunneilla opit eri latinotanssin soololajien kuvioita, vapaudut liikkumaan iloisesti ja luonnollisen viehättävästi. Opit myöskin kuulemaan rytmiä ja improvisoimaan musiikin tahtiin. 

 

Streetdance kids alkeis,- ja jatkoryhmät

Nuorisolle, energiapakkauksille suunnattu tanssitunti, erittäin hyvä liikuntamuoto. Street kids tunnilla päästään tutustumaan katutanssien mukaansatempaavien tanssiliikkeiden maailmaan, vaikutteita otetaan mm.Hip Hopista ja Breakdancesta. Rento, iloinen ja aktiivinen meininki! Kurssit niin vasta-alkajille, kuin aikaisemmin lajia harrastaneille tytöille ja pojille!

Tunnille mukaan rennot vaatteet sekä sisäkäyttöön tarkoitetut lenkkarit tai tennarit ja juomapuollo.

Cheerleader dance 7-12v.

Cheerleader tanssin perusteet, jossa keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, eikä niinkään heittohin. Cheerleader dancessa käytetään hyväksi muita tanssilajeja, mutta liikkeissä on ominaista tarkkuus, näyttävyys ja selkeys. Tärkeää myös ryhmänä toimiminen sekä samanaikaisuus. Mukana huiskat. Erittäin suosittu tanssilaji meillä. Ryhmän tason mukaan edetään.

Dancemix kids alkeis ja jatkoryhmät

Dance mix on rennon letkeä tanssikurssi, jossa danssaillaan hip hopin tahdissa yhdistäen vaikutteita useita eri tanssilajeista mm. breakistä, latinalaisesta, street tanssista sekä myös reggaesta.  Nimensä mukaisesti eri tanssilajeihin tutustuttava hauska tanssitunti. Mukaan pääsee vasta-alkajat kuten myös aikaisemmin tanssineet. Iloisin mielin ja hyvän musiikin tahdissa.

 

 *******************************************************************************

Tankotanssi ENSIMMÄISENÄ JOENSUUSSA!!!! jo Vuodesta 2012!

Huom! tankotunnit ovat erihintaisia kuin perustunnit!

 

Poledance kids 7-12v.

SUPER SUOSITTU!!!

Poledancekids tunnilla yhdistyy kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Erittäin loistava laji lapsille. Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja, jotka lisäävät kehonhallintaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen.

Koreografinen tankotunti 13v.->

Aikuisille suunnattu koreografinen tankotanssitunti, eivät sisällä invertointia eli ei opetella temppuja esim. roikkumaan tangolla pääalaspäin.

Power Pole  12vuotiaista aikuisiin

Tunnilla keskitytään lihasvoiman ja kestävyyden kehittämiseen. Tunti koostuu alkulämmittelystä ja voimaliikkeiden harjoittelusta. Tunnit soveltuvat vasta-alkajalle taikka jo kokeneelle eli taso avoin. Harjoitukset suunnitellaan osallistujien taitotason mukaan. Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin!

Poledance - tankotanssi 13v.->

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Poledance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tankotanssi sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille – ikään, kokoon tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita. Raskaana oleville emme suosittele tankotanssia. Tankotanssin juuret juontavat sirkusmaailmaan, joissa se on näyttävä akrobatialaji. Lajin kuntoilumuoto on vakiinnuttanut asemansa valtavirran harrastuksena.

Hyvä myös polttariohjelmana !

SPIN- tankointensiivi1  x5

Kurssi sisältää erilaisia pyörähdyksiä sekä staattisella että pyörivällä tangolla. Tehdään yksittäisiä liikkeitä ja osallistujien taitotason mukaan yhdistellään liikkeitä pidemmiksi
yhtenäisiksi liikesarjoiksi. Sopii kaiken tasoisille tankoilijoille: jos olet aloittelija, opetellaan kurssilla pääasiassa pyörähdyksiä staattisella tangolla. Kokeneemmat harjoittelevat erilaisten pyörähdysten yhdistämistä sekä tutustuvat pyörivällä tangolla tehtäviin liikkeisiin. Viiden kerran intensiivikurssi.

Lasten Rengastrapetsi 8.- 13v.  UUTUUS!

Rengastrapetsi on sirkuksesta tuttu renkaan muotoinen trapetsi, jonka avulla tehdään erilaisia akrobaattisia liikkeitä ilmassa.
Rengastrapetsi on hauska ja monipuolinen väline ja harjoittelu vahvistaa erityisesti keskivartaloa ja käsien lihaksia.

Mukaan tunnille tarvitset pitkät ihonmyötäiset housut ja paidan, jotka suojaavat hiertymiltä.

Aerial hoop, also know as Lyra, is a traditional circular circus apparatus that´s used for a variety of exciting acrobatic mid-air moves. Aerial hoop is a fun and versatile way to exercise and it improves your core and upper body strenght. We recommend students to wear full lenght leggings and shirts with sleeves for the aerial hoop classes.

 

Varusteet tunnilla:

Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Esimerkiksi verkkarit ja T-paita sopivat tälle tunnille mainiosti. Jos haluatte tunnillanne kokeilla tangolle kiipeämistä kannattaa laittaa lyhyet shortsit pitkien housujen alle, muutoin pitkät housut ovat tunnille sopivin vaihtoehto. Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

Tunnille ei voi osallistua jos on tai on ollut raskaana 3 kuukauden sisään tunnin ajankohdasta tai jos on tunnin aikana alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Ehdoton nollatoleranssi alkoholin suhteen. Alkoholia ei saa nauttia ennen tuntia, tunnin aikana.

 

 

Koululla ei ole vakuutusta oppilaille.

pole dance - tankotanssi

Pole dance - tankotanssin intensiivikurssit aikuisille

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Pole dance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto.

HUOM! TANKOTUNNIT ERI HINTAISIA KUIN PERUSTUNNIT!

Lue lisää

Tanssikurssit - Joensuu

Muut tanssikurssit!

Paljon erilaisia tyylejä! Cheerleader tanssissa keskitytään tanssivaan cheerleader menoon, showtanssissa paneudutaan pehmeämpään liikekieleen, opetellaan tanssikoreografioita musiikkivideoiden ja hittibiisien innoittamana, ja danssaillaan hip hopin tahdissa yhdistäen vaikutteita useita eri tanssilajeista mm. breakistä, latinalaisesta sekä street tanssista. 

Lue lisää

pole dance kids - tankotanssi lapsille

Pole dance kids 7-12v.

Poledance kids tunnilla yhdistyy kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Erittäin loistava laji lapsillekin. Iloista liikuntaa josta varmasti monelle lapselle iloa vielä vuosienkin päästä. Tunneilla paljon temppuja  jotka lisäävät kehonhallistaa. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. Tule aloittamaan uusi ja jännittävä harrastus!

Lue lisää

Lukujärjestys

 

UUTUUSKURSSI PRINSESSA BALETTITUNTI 4-6v. angel

Kevätkausi 15.2.- 31.05.2018 ( 10.5 pyhäpäivän korvaustunti pe 11.5 klo 17 )

 

  • Latino LadyStyle intensiivikurssi 5x1h 59€
  • SPIN- tankointensiivi alkaa 27.3.2018- Ilmoittautuminen käynnissä!
  • Aleksandra Ässä TWERK Work Shop LA 31.3.2018 klo 14- 15:30 ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ heart

           - Kaikentasoisille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille. 16v. -> aikuisiin.

           - Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla!

 

KEVÄTKAUSI 15.01. - 06.05. 2018!

Päivitetty lukujärjestys, alla näet toteutuneet tanssikurssimme!

Enon liikuntahallilla tanssitunnit keskiviikkoisin klo 16-17 sekä 17-18.

 

Seuraathan nettisivujamme, keväälle 2018 tulossa uutta... wink

 

Tykkää ja seuraa  FB-sivujamme niin saat nopeasti uusimpia uutisia Dreamin palveluista, tanssitunneista, tapahtumista ja kilpailuista/arvonnoista!

Tanssikoulu Dream myös instagramissa!

 

Tervetuloa parhaan harrastuksen pariinsmiley

----------------------------------------------------------------------------------------

Maanantai:

17:30 Streetdance jatkoryhmä 10-14v.

18:30 Streetdance Mix

alkeisryhmä 7-12v.

Ope, Riina

19:45 Yksityisrengastrapetsi tunti

Ope, Riina&Sara

 

Tiistai:

17:30 Cheerleader dance 7-12v.

jatkoryhmä 7-12v.

Ope Kaisu

18:45 SPIN- tankointensiivi1

Pvm. I 27.3. I 3.4. I 10.4. I 17.4. I 24.4. I

19:45 Power Pole

12v.->aikuisiin 

Ope Johanna

 

Keskiviikko:                                                           

17:15   Poledance kids                                           

alkeisryhmä 7-12v.                                              

18:15   Koreografinen tankotanssi                           

13v.-> aikuisiin 

19:15 Yksityistankotunti 

20:15 Yksityistankotunti

Ope, Sara 

 

Keskiviikko Enon liikuntahalli:

16:00 Cheerleader dance avoin taso 6-11v. 

17:00 Street dance avoin taso 10-16v. 

 Ope, Riina 

                      

Torstai:

16:45 Poledance 13v.-> aikuisiin alkeisryhmä

Ope, Riina

18:00 Prinsessa Balettitunti 4 -6v.

Ope, Alina

20:00 Streetdance jatkoryhmä 10-14v. 

Ope, Riina

 

Perjantai:

18:00 Latina LadyStyle 15v.-> aikuisiin

Avoin taso

2.intensiivitunnit: 20.4. I 27.4. I 4.5. I 11.5. I 18.5. I

 

Sunnuntai

12:00  DanceMix jatkoryhmä 13v.-16v. 

13:00  Kids Rengastrapetsi

avoin ryhmä 8-12v.

14:15 Poledance kids 7-12v. jatkoryhmä 

15:15 Poledance kids 7-12v. alkeis /keskitaso- ryhmä 

16:15 Poledance 13v.-> aikuisiin

alkeisryhmä

17:15 Poledance 13v.-> aikuisiin

jatkoryhmä 

ope, Sara

___________________________________

 

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Huomaa perustunneille (127€) ja tankotunneille (145€) on eri hinnat.

Ryhmissä on minimimäärät jotta se toteutetaan, ilmoittaudu siis ajoissa.

Seuraa ilmoittautumisen jälkeen NETTISIVUJAMME JA FB- päivityksiämme

Tunnin kesto 55min. 

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Kurssimme ovat olleet todella suosittuja ja keränneet aimo annokset positiivista palautetta. Joten ole nopea, tsekkaa lukujärjestys ja varaa paikkasi heti maailman parhaan harrastuksen parista!

Ota yhteyttä! Voit kysyä lisää kursseistamme tai antaa palautetta.